Geplaatst op

BoxofJapan x Een Geanimeerd Gesprek: win een snackbox XL

HomeBlogs Deze Pocky smaken komen alleen voor in Japan

In samenwerking met Een Geanimeerd Gesprek, een leuke wekelijkse podcast over anime, geven wij een Japanse Snackbox Honshu (XL) weg! Deze snackbox met 12 snacks bevat al je favorieten zoals Pocky en andere lekkere Japanse koekjes, snoepjes en een frisdrank.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze Japanse snackbox hoef je niet veel te doen! Het enige dat je hoeft te doen is het volgende:

Dat is alles! Op maandag 6 maart maken ze de winnaar bekend. Makkelijk toch?

Luister de uitzending terug

In de uitzending hebben Jocelyn, Gerard, Kevin en Frutsel (de trouwe viervoeter en sidekick van de show) live een Japanse Snackbox XL unboxed. Ook delen ze een kortingscode voor onze webshop! Ben je benieuwd naar hun reacties en de prijsvraag? Luister de podcast dan terug! De unboxing begint bij 03:00.

Wat is Een Geanimeerd Gesprek?

Voor deze winactie werken wij samen met Een Geanimeerd Gesprek; wat ons betreft dé Nederlandse podcast voor alles wat met anime te maken heeft. Om de week gaan de hosts Jocelyn, Gerard en Kevin het gesprek met elkaar aan over allerlei onderwerpen die met anime en Japan te maken hebben, soms vergezeld door sidekick en trouwe viervoeter Frutsel. Denk aan onderwerpen als ‘Anime om in 2023 naar uit te kijken’, ‘Waarom ziet eten in anime er altijd zo lekker uit?’ en ‘Wat is het geheim van One Piece?’. Inmiddels zijn er al 23 afleveringen om te luisteren op onder andere Spotify en hun gloednieuwe website. Kortom, Een Geanimeerd Gesprek is dé podcast om na een werk- of schooldag even lekker op te zetten om in de mood te komen voor je favoriete anime.

Meer lezen

Wil je meer lezen over alles wat met Japanse snacks te maken heeft? Bekijk dan onze andere blogs!

Bestel de leukste Japanse snackboxen makkelijk en snel op BoxofJapan.nl.