Geplaatst op Geef een reactie

Top 5 Pokémon snacks

Of het nu gaat om zoete snoepjes, geweldige koekjes of de meest heerlijke frisdrankjes – Pokémon-snacks zijn een perfecte manier om de magie van de Pokémon-wereld te proeven! Je favoriete Pokémon staan afgebeeld op de verpakkingen van deze zalige zoetigheid, waardoor Pokémon snacks niet alleen een traktatie zijn voor je mond maar ook voor het oog. Sommige verpakkingen zijn haast verzamelobjecten te noemen. De slogan ‘Gotta cach ‘em all’ past er goed bij!

Weinig franchises hebben Japan beter op de kaart weten te zetten dan Pokémon. Meerdere generaties zijn opgegroeid met de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de vele Pokémon games, waarbij je traditiegetrouw met je gras- vuur- of water starter een team samenstelt en de gym-challenge aangaat, om uiteindelijk de Pokémon League te verslaan. Of wat dacht je van Pokémon GO? Het daverende succes, met name tijdens de lancering in 2016, liet maar weer eens zien dat Pokémon bij velen al sinds de jaren ’90 een warm plekje in het hart heeft.

Naast de vele Pokémon media zijn er ook fysieke Pokémon producten waar Pokémon-fans harten sneller van gaan kloppen. Zo zijn er inmiddels duizenden Pokémon Trading Cards, waarvan de meest zeldzame enorm waardevol zijn! En, naast dit alles, zijn er ook vele heerlijke Pokémon snacks beschikbaar, waarvan er sommige in onze snackboxen te vinden zijn!

Onze favorieten

Benieuwd naar onze top 5 Pokémon snacks (in willekeurige volgorde)? Deze móet je als Pokémon-fan geprobeerd hebben!

Furuta Pokémon Cookies

De Furuta Pokémon Chocolate Cookies uitdeelzak met chocolade Pokémon-brownies is een echt feest voor Pokémon liefhebbers, zowel groot en klein. Op de wikkels vind je onder ander Pikachu, Eevee, Piplup en Scorbunny – perfect voor kinderen om onderling te ruilen en zo hun favoriet in handen te krijgen! De brownies zijn daarnaast lekker rijk van smaak en zacht. Een echte aanrader voor kinderfeestjes.

Ramune Pokémon frisdrank

In Japan is Pokémon Ramune een populaire frisdrank die verpakt zit in een uniek flesje. Om het open te maken druk je een knikker in de opening aan de hals en als gevolg begint het te bruisen. Hoewel het perfect is voor in de zomer, kun je het natuurlijk ook op andere dagen drinken om je helemaal in de Pokémon-sfeer te krijgen.

Tohato Pokémon Chocobi Chocolate Snack

Geniet van een chocopuff snack in de vorm van Pickachu met Tohato Pokémon Chocobi Chocolate Snacks! Deze snack is niet alleen lekker, maar ook leuk om naar te kijken. Elke doos bevat daarnaast een Pokémon sticker, uit een serie van in totaal 40 verschillende stickers.

Dolci Pokémon Crunchy Wafer Bars

Een soort Kinder Bueno, maar dan helemaal Pokémon – dat is hoe we Dolci Pokémon Crunchy Wafer Bars het beste kunnen omschrijven. Wanneer je van Kinder Bueno houdt zit je goed met deze twee chocolade-snacks, die samen met een Pokémon sticker komen. Lekker verzamelen!

KOIKE-YA Potato Chips: Pikachu

Het Japanse snackfoodbedrijf KOIKE-YA heeft in samenwerking met Pokémon twee op Pikachu geïnspireerde smaken uitgebracht voor zijn Kara Mucho en Suppa Mucho chips, twee van de populairste aardappelsnacks in Japan. De verpakkingen werden op 13 juli 2020 in heel Japan uitgebracht.

  • Pokémon Kara Mucho 10,000 Volt Pepper: 10.000 volt Pikachu slaat op je tong met deze hete aardappelchips die bestrooid zijn met elektriserende kasho en kosho peper.
  • Pokémon Suppa Mucho Denko Sekka Lemon: Een zure, pittige combinatie van azijn en citroen geven deze smaak een verfrissende bite.

Beide snacks hebben hun eigen unieke verpakking met Pikachu. Er is ook een zeldzame versie van de verpakking, waar een andere Pokémon het uiterlijk van Pikachu heeft aangenomen!

Resumé

Of je nu een Pokémon-verzamelaar bent of gewoon van smakelijke snacks houdt – deze Pokémon snacks zijn zeker de moeite waard om te proberen! Geniet van de lekkerste snoepjes, koekjes, chips en frisdrank in Pokémon-thema om te laten zien dat je een échte fan bent en je helemaal onder te dompelen in de wereld van deze beroemde Japanse franchise die al meer dan 30 jaar de harten van vele fans sneller laat kloppen.

Meer lezen

Wil je meer lezen over alles wat met Japanse snacks te maken heeft? Bekijk dan onze andere blogs!

Bestel de leukste Japanse snackboxen makkelijk en snel op BoxofJapan.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *