Japanse koekjes

Wat veel mensen niet weten is dat Japan een geweldig koek-land is! Ja je leest het goed, een koek-land. Vis- en rijstgerechten doen ze natuurlijk ook fantastisch, maar Japanse koek is echt in a league of its own (wat ons betreft). De verpakkingen, de texturen en de smaken.. kortom Japanse koek, wie houdt er niet van?

Bijzondere opties: matcha koekjes, wafel-visjes en meer!

Wil je jezelf of iemand anders verwennen met Japanse koek? Zoek niet verder! Bij BoxofJapan maken we het graag zo makkelijk mogelijk om online Japanse koek te kopen. Enkele van de meest populaire opties zijn Meito Puku Puku Tai Monaka (de bekende wafels in visvorm) en natuurlijk Pocky, misschien wel de meest bekende soort Japanse koek. Inmiddels is Pocky door heel Azië de nummer één snack! Met name de matcha koekjes sticks van Pocky zijn érg lekker.

Pocky matcha

Daarnaast zijn er ook vele soorten koek met bekende karakters uit anime series op de verpakking. Wat dacht je bijvoorbeeld van Pokémon koekjes van Furuta? Of Doraemon koekjes – het hoofdpersonage uit een vrolijke kinder-anime.

Vaak wordt onderschat hoé veel impact de verpakking heeft op de ervaring. Maar zelfs volwassen krijgen een lach op het gezicht door de leuk vormgegeven verpakkingen van Japanse koek. Dit maakt Japanse koek niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om het als cadeau te doen!

Japanse koekjes kopen

Kun je moeilijk kiezen? Dan zijn daar gelukkig onze snackboxen. Bestel je bijvoorbeeld een snackbox XL met 12 snacks, dan kun je er vanuit gaan dat er zo’n 3 tot 4 Japanse koekjes in zitten (naast snoep, chips en een lekker drankje). En wie weet zitten er nog wel andere leuke hebbedingetjes in! Daarnaast zijn de boxen van een lekker handzaam formaat, wat het nog beter geschikt maakt als cadeau.

De beste merken

In ons assortiment vind je Japanse koek van enkele van de beste merken:

Hokka: Het merk Hokka staat bekend om haar vrolijke koekjes rondom anime karakters zoals Doraemon
Furuta: Furuta heeft een breed assortiment aan Japanse koek, waaronder vele soorten Pokémon koek.
Glico: Wanneer je enigszins bekend bent met Japanse koek ken je Glico – hét merk achter de nummer één Japanse koek: Pocky. Pocky is er in vele smaken, waarvan enkele alleen beschikbaar zijn in Japan. Deze moet je geprobeerd hebben!
Meito: Is het een wafel? Is het een vis? Het is een Meito Puku Puku vis-wafel! Nee, deze wafels bevatten geen vis maar zijn in de vorm van een vis. De tussenlaag is vaak van chocolade, maar kan ook in vele andere smaken komen, zoals aardbei of citroen.

Japanse koek goedkoop

Het is niet makkelijk om aan Japanse koek te komen – het ligt natuurlijk ver weg en is maar zelden in Nederlandse winkels beschikbaar. Op BoxofJapan proberen we Japanse koek desondanks zo goedkoop mogelijk te houden. Bij al onze snackboxen, maar name bij de snackbox XL, is de prijs per snack extra voordelig.