Japanse snacks

Welke Japanse snacks kun je in onze snackboxen verwachten? Dat leggen we je graag uit! Zoet, zout, hard, zacht en drinken: je vindt allerlei verschillende snacks terug in de boxen die met zorg zijn samengesteld. Dus wil je Japanse snacks kopen? Wacht niet langer met bestellen!

We geven je alvast een voorproefje van de Japanse snacks die je kunt verwachten:

Zoete snacks

Japanse zoetigheden kenmerken zich door een kleurrijke verpakking en een groot schattigheidsgehalte, wat in Japan Kawaii wordt genoemd. Er zijn allerlei verschillende smaken en texturen die je in Nederlandse supermarkten niet kunt vinden! Denk aan limonade, matcha, honing of pudding. Ook typisch zijn de DIY-pakketjes, waarbij je je eigen zoete bouwwerkjes kunt maken, zoals snoep-sushi of een snoep-ijsje.

Zoute snacks

Naast zoetigheid vind je ook zoute snacks in je box. Lekker voor de afwisseling! Laat je verrassen door unieke Japanse smaken zoals wasabi, beef en mayo-potato. En maak je geen zorgen over de pittigheid, want dit valt reuze mee (ook bij wasabi-chips).

Drinken

Net zoals bij de Japanse snacks begroeten ook de frisdrankjes je met vrolijke designs. Opvallend is dat deze vaak gebaseerd zijn op bekende manga- en anime series zoals Pokémon, Dragon Ball Z en Sailor Moon. Ook de smaken zijn verrassend, met onder andere peer, lychee en cheesecake!

Japanse snacks kopen? Ga dan voor een S, M, L of XL pakket! Zo kun je het aantal snacks precies afstemmen naar wens en jezelf écht trakteren (maar natuurlijk kun je ze ook cadeau doen) 🙂

Heb je een speciaal verzoek, bijvoorbeeld in verband met een allergie? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.