Japanse snacks

Welke Japanse snacks kun je in onze snackboxen verwachten? Dat leggen we je graag uit! Je vindt zowel Japans snoep als Japanse koek terug in de boxen die gevarieerd zijn samengesteld. We geven je alvast een voorproefje van de snacks die in onze Japanse snackboxen kunnen zitten. Welke Japanse snacks je precies zult krijgen blijft echter een verrassing. Zo is het echt een feestje om jouw Japanse snackbox te openen! 

Japans snoep

Japans snoep kenmerkt zich met een kleurrijke verpakking en een groot schattigheidsgehalte, wat in Japan Kawaii wordt genoemd. Niet alleen zijn er veel verschillende smaken, maar ook de verpakkingen van Japanse snoep is dus vaak een lust voor het oog.

Naast deze leuke verpakking hebben de Japanse zoetigheden in onze boxen uiteenlopende smaken. Naast de bekende vruchtensmaken heeft Japans snoep bijzondere smaken die je niet snel tegenkomt zoals: limonade, matcha, honing pudding! Er is voor ieder wat wils. Japans snoep heeft een unieke stijl, vaak beïnvloedt door manga en anime waardoor ze ook een leuke verzameling maken en om een beetje meer van de Japanse cultuur te leren.

Japanse koek

Net als Japans snoep begroet ook Japanse koek je met vrolijke verpakkingen die ongetwijfeld een lach op je gezicht zullen toveren. Opvallend aan de Japanse koek is dat het vaak gebaseerd is op bekende teken- en anime figuren zoals Pokémon, Doraemon, Shin Chan en Hello Kitty. Ook hebben deze koekjes bijzondere smaken en texturen die je in onze supermarkten niet snel zult vinden.

Wij vinden het belangrijk dat de snackboxen keer op keer een lach op je gezicht toveren. Heb je een speciaal verzoek, bijvoorbeeld in verband met een allergie? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Zo kan ook jij genieten van onze Japanse snacks!